Pages

Jumlah Pelawat

100 1st Follow

100 2nd Follow

Nak “Nyanyi”????

Posted by Faiz On 12:16:00 am

Assalamualaikum w.b.t dan Salam 1 Malaysia..

nyanyi

Ada seorang budak kecik, Boboi namanya umur dlm 4 thn. Dia nih
memang gemar sangat kencing. Mungkin pundi kencing dia longgar agaknya. Kadang-kadang tu pergi fun-fair ke, supermarket ke, mana-manalah tempat yang ramai orang, kalau dia nak kencing ajer..sesuka hati dia jerit kat mak dia..."mak..boboi nak kencing!!!".Maka mak dia pon mencari jalan penyelesaian utk Boboi sebab mak nya malu dengan perangai


Boboi nih menjerit kat tempat yang ramai orang. Maka mak nyer pon kata kat Boboi,
"Boboi..lain kali kalau Boboi nak kencing, Boboi cakap nak nyanyi,ok?". Boboi pon mengangguk tanda paham. Nak dijadikan cerita, satu hari mak Boboi ada outstation, jadi Boboi di hantar bermalam dengan neneknya.Masa tuh dah agak malam, nenek pun dah terbaring penat setelah seharian melayan kerenah Boboi. Budak boboi nih bukan tau orang tua tuh penat ke idak. Dia pun menjerit kat neneknya..."Nenek...Boboi nak nyanyi!!".


Neneknya membalas "Dah malam nih,esok lah nyanyi, nanti orang rumah sebelah marah pulak boboi bising!", terang nenek. Si boboi terus mendesak..” tak kira, nak nyanyi jugak dah tak tahan ni”. Akhirnya neneknya pasrah..."Um..yerlah..boboi...boboi nyanyilah perlahan-lahan kat telinga nenek ye....." mesti korang bleh agak ape yg berlaku seterusnya kan.. hihihihi.


Share/Bookmark
Category :

0 Response to "Nak “Nyanyi”????"

Related Posts with Thumbnails

Siapa Aku?

Special Sponsor

Kebanyakan entri di dalam blog ini adalah daripada pihak Syok.org.
.: sYok.Org :

pengiklanan

Kit Biasiswa Malaysia 2010
160

Rujukan

Komentator

Make your own

Fan Pages

Yang Baik Hati

Award

Award

Twitter

Terima Kasih Kepada

Free Automatic Backlink Get a Free Backlink Free Automatic Backlink Free Auto Backlink Free Auto Backlink Free Auto Backlink Free Auto Backlink Free Auto Backlink Blogged.my .: sYok.Org : 4east's Profile on Ping.sg 
SelangorBloggers
JohoreanBloggers