Pages

Jumlah Pelawat

100 1st Follow

100 2nd Follow

Ayat Di Sebalik Tarikh Lahir Anda

Posted by Faiz On 12:55:00 pm
Assalamualaikum w.b.t dan Salam 1 Malaysia..


Aku dah bubuh kat forum aku.. mmg best game nie.. xtaw la dah ader ke blom.. :)

1-Ambil ayat dari bulan korang lahir:


January--------aku sepak

February-------aku lompat atas
March-----------aku karate
April-------------aku cium
May--------- ----aku terajang
June-------------aku peluk
July--------------aku buat sardin dengan
August-----------aku makan dengan
September------aku menari dengan
October----------aku menyanyi dengan
November-------aku jelir lidah kat
December-------aku lari keliling

2-Ambil ayat dari hari lahir korang


1------- burung hantu

2------- makluk asing
3--------public phone
4------- basikal aku
5------- lelaki salji
6------- gangster kampung
7--------mobile telefon aku
8--------hantu jepon
9--------kawan baik nenek aku
10-------kawan lembu aku
11-------cikgu lama aku
12-------kerbau ayah kawan aku
13-------ahli bomba
14-------lembu mak aku
15-------kambing ayah aku
16-------kapak mak aku
17-------lesung batu
18-------pedang aku
19------ lelaki lembut
20-------tikus adik aku
21------ ninja
22-------Chuck Norris
23-------mee kari adik aku
24-------kambing aku
25-------pemain bola sepak
26-------buaya
27-------ayam serama
28-------ipod aku
29-------kucing engkau
30-------kutu rayau
31-------hantu jepun

3-Ambil ayat dari hujung tahun korang di lahirkan


1--------- di dalam kereta aku

2 ---------di atas katil engkau
3 ---------di dalam jamban
4 ---------di bawah katil
5 ---------di atas motosikal
6 ---------di bawah jambatan
7 ---------di atas bumbung rumah
8----------masa makan atas meja
9 -------- semasa jalan2 cari kucing adik aku
0 -------- di dalam bilik tokwan

4-Ambil ayat dari color yang korang suka:


putih---------sebab aku suka macam tu

hitam--------sebab aku memang degil
Pink----------sebab aku memang terer
merah-------sebab ade suara yang bagitau aku
biru----------sebab aku seksi dan aku boleh buat
hijau---------sebab aku betul2 serius nak lakukan
Purple-------sebab ada orang suruh
kelabu-------sebab aku tak boleh control diri aku
kuning-------sebab ade orang ofer aku 10 rm
Orange------sebab aku pikir aku bijak
cokelat------sebab aku memang boleh buat
lain2---------sebab diri aku seorang ninja!

Contoh ayat lahir pd 21/12/1989 (p/s:untuk tahun ambik no akhir ajer)

aku lari keliling ninja semasa jalan2 cari kucing adik aku sebab ade suara yang bagitau aku

So sambung ayat2 ni tgk apa ayat yg keluar dari tarikh lahir korang.. :eek
 


Share/Bookmark
Category : , ,

2 Response to "Ayat Di Sebalik Tarikh Lahir Anda"

  1. Zairie Husin Said,

    aku suka karate dalam jamban sebab aku suka... hahahaha

    my recent post:
    MELAYU BABI | BUKTI 1 MALAYSIA GAGAL

     

  2. rahsia yg ni tak cukup kejam..
    penah jumpe cantuman ayat bunyi 'i'm fingering with my mom in the car coz obama said so'

    My latest entry:STYLE BERBUKA

     

Related Posts with Thumbnails

Siapa Aku?

Special Sponsor

Kebanyakan entri di dalam blog ini adalah daripada pihak Syok.org.
.: sYok.Org :

pengiklanan

Kit Biasiswa Malaysia 2010
160

Rujukan

Komentator

Make your own

Fan Pages

Yang Baik Hati

Award

Award

Twitter

Terima Kasih Kepada

Free Automatic Backlink Get a Free Backlink Free Automatic Backlink Free Auto Backlink Free Auto Backlink Free Auto Backlink Free Auto Backlink Free Auto Backlink Blogged.my .: sYok.Org : 4east's Profile on Ping.sg 
SelangorBloggers
JohoreanBloggers