Pages

Jumlah Pelawat

100 1st Follow

100 2nd Follow

Rahsia Dahi Anda

Posted by Faiz On 5:58:00 pm
Assalamualaikum w.b.t dan Salam 1 Malaysia..




Rahsia tetap rahsia??eh.. .tidak semestinya ,tidak semua rahsia tetap
akan menjadi rahsia selamanya... .korang nak kenal lebih rapat dengan si
dia yang menjadi pujaan hati kor ang selama ini?Tenung, kaji & amati si dia
betul-betul kerana kita akan bongkar rahsia dia menerusi dahi!!!

DAHI LEBAR....... .
Ciri2:saiz dahi XL, lapang lagi luas mata memandang .
Faktor2 Best:Tidak suka 'port' tent ang hal peribadi orang
lain,berjimat cermat.
Faktor2 kurang : Sering disalah anggap sombong kerana berat mulut
untuk memulakan bicara.

DAHI DENGAN JUNTAIAN ANAK RAMBUT.....
Ciri2: rambut terjuntai seolah menetupi dahi
Faktor2 Best: pemurah dari segi tenaga , wang ringgit @ apa saja.
Faktor2 kur ang : Mudah cair dengan pujuk rayu, sering diambil
kesempatan.

DAHI BENTUK HATI.......
Ciri2: Bentuk seakan huruf 'M'
Faktor2 Best: murah rezeki, kreatif kerana suka berfikir dan berimaginasi.
Faktor2 Kurang : Tidak suka peg ang t ang gungjawab, tidak pandai simpan
rahsia

DAHI JENDOL...... ..
Ciri2: dahi menonjol. permukaan luas
Faktor2 Best: Bert ang gungjawab, rajin, aktif, cerdas lagi bijaksana
Faktor2 Kurang : kurang keyakinan pada diri sendiri .lagi satu kalau
bercinta,tak ingat dunia.

DAHI BERSEGI....
Ciri2 :Berbentuk seakan petak
Faktor2 Best: Tekun, rajin, mudah beri tumpuan terhadap sesuatu.
faktor2 kurang : dah lah tak pandai bersosial, pilih bulu lak tu

DAHI SEMPIT....
Ciri2 : Bersaiz S, penuh dengan anak rambut.
Faktor 2 Best: Sangat berdikari, tidak mudah putus asa ,cerdik.
faktor2 kurang : yang nie tak banyak kelemahan... .sukar mencari
pasangan hidup.

Terbongkarlah satu rahsia disebalik dahi, nampak gayanya, lepas nie
kenalah cover sikit kalau nak keluar, nanti orang tahu lak rahsia kita!
apapun ini hanyalah hiburan semata mata yang disampaikan dari mulut
ke mulut sejak berdekad lalu...

Share/Bookmark
Category :

0 Response to "Rahsia Dahi Anda"

Related Posts with Thumbnails

Siapa Aku?

Special Sponsor

Kebanyakan entri di dalam blog ini adalah daripada pihak Syok.org.
.: sYok.Org :

pengiklanan

Kit Biasiswa Malaysia 2010
160

Rujukan

Komentator

Make your own

Fan Pages

Yang Baik Hati

Award

Award

Twitter

Terima Kasih Kepada

Free Automatic Backlink Get a Free Backlink Free Automatic Backlink Free Auto Backlink Free Auto Backlink Free Auto Backlink Free Auto Backlink Free Auto Backlink Blogged.my .: sYok.Org : 4east's Profile on Ping.sg 
SelangorBloggers
JohoreanBloggers