Pages

Jumlah Pelawat

100 1st Follow

100 2nd Follow

Pakai Kondom Pun Boleh Mengandung-18sx(lawak)

Posted by Faiz On 9:50:00 pm
Assalamualaikum w.b.t dan Salam 1 Malaysia..

Ada sepasang suami isteri
(orang mat salleh) depa baru je
kawin. So pegi hanimun kat
afrika selatannn. Depa nih sewa
hotel murah je nak budget duit.

Depa nih bukan kaya sangat
kayap je lebih dah tu masa dah
nak malam dan naik katil dah.
Baju dah bukak abis dah. Lampu
dah tutup abihhhss. Si suami dia
cakap kat bini dia nih dalam
bahasa omputeh la tapi
dialihkan bahasa bunyi dia cam
nih,

“ Sayang, kita nak make love
nih, sayang dah ready ke nak
dapat anak?”

Si bini pun cakap, “Not yet la
bebehhh! Abang beli la
protection. I tak sanggup nak
dapat anak lagi nih.

Si suami
pun pakai baju balik, “Ok yang
rehatla jap abang pegi beli
condom jap yeee..”

So tinggal la bini dia kat hotel.
Bini dia plak agaknya terlalu
letih, tertidurrrr!
Sisuami lak pegi la carik
kondom. So sampai la kat satu
gerai kecik nih dia nampak
banyak kondom. So dia nampak
la kondom warna putih.

Dia
tanyala, “Nih kondom warna
putih nih berapa harga?”
Orang Afrika yang jual pun
jawab, “Sepuloh sen satu
keping”

Dah tu dia nampak warna hitam,
“ Hitam nih pun menarik gak.
Berapa harga sekeping” Orang
Afrika pun jawab “Dua puloh
sen sekeping”.

Dah tu dia
nampak warna purple, “Wah..
nih hebat.. berapa sekeping?”.
Si jurujual Afrika jawab, “Yang
nih mahal sikit 25 sen
sekeping”

Dah tu si suami pun nak
keluarkan dompet tup-tup tak
ada dalam poket. “Alamakkk
tertinggal lak kat hotel”. Dah
tu dia meraba-raba la poket
seluar mana tau kut ada syiling.
So nasib baik la ada 20 sen maka
terpaksa la dia amik kondom
warna hitammm.

So member
pun jalan la balik ke hotel.
Dalam pada masa sisuami nih
berjalan ke hotel, si bini tengah
nyenyak tido kat hotel ada
pencuri Afrika (negro) seludup
masuk bilik. Niat nak merompak
tapi bila nampak bini mat saleh
nih tak jadik lak.

So dia pun
tukar tune nak rogol bini mat
saleh tu plak. So tengah syok dia
buat keje si bini pun agaknya
terlalu mamai si bini pun naik
syokkk tambah lak bilik gelap. Si
bini ingat si suami dia.

“Abang… best laaa….” si
negro pun dah selesai ngan bini
omputeh nih dia pun seludup la
keluar ikut tingkap si bini
sambung balik tidooooo!

Dah tu
si suami dia balik so member
pun dan ready ngan kondom
hitamnya mainla ngan bini dia
nih. Si bini pun naik syok lagi
skali.

Sepuluh bulan kemudian..
Si bini cakap, “Abang, cam ner
nih leh mengandung nihhhh.
Dah nak terberanak dah nih.”

Si suami lak cakap, “Cam ner
nak buat yang, abang beli
kondom murahhhh. Sebab tu
bocorrr.”

So si bini pun
selamat beranak kan anakk tapi
kulit anak omputeh nih lain sikit
la hitam berkilat.

Sepuluh tahun kemudian…
Si anak bertanya kat bapak dia,
“Daddy, kenapa kulit saya
hitammmmm berkilat?” Si
bapak dengan selamba je
menjawab “Syukur la nakkkkk,
kalo bapak ada lagi 5sen… ko
dah jadik kaler PURPLE dah nak
oiiiiii!!!!!”

[STORY] Bukan salah kondom,mengandung - Lawak & Jenaka - CARI Forum - Powered by Discuz!


Share/Bookmark
Category :

10 Response to "Pakai Kondom Pun Boleh Mengandung-18sx(lawak)"

  1. illafira Said,

    hahaha.. kelakar arr.. nmpk sgt pengetahuan rendah :p

     


  2. tia Said,

    hahaha!
    xley blah btol!

     

  3. Cik Su Said,

    haha..cian nya..mamai punya pasai

     

  4. nurain Said,

    hehhe..lawak tol...sian ank dia...heheheh...saya dah follow awak..silalah buat kunjunagn dan follow la blog saya ea..hehehhe

     

  5. Nur Amira Said,

    haha...seb bek xpurple...spesies mans lagi klu hitam tu.hahha..bukan megamind purpel..hahahha

     

  6. hhahahah...Purple katanya..hahah..syok r bini dia!hahaahha

     

  7. mushroom Said,

    haha sumpah kelakar!! haha :))

     


  8. eqbalzack Said,

    hahahaha..kalau yg ada flavor mcmana pulak? hehehe

     

Related Posts with Thumbnails

Siapa Aku?

Special Sponsor

Kebanyakan entri di dalam blog ini adalah daripada pihak Syok.org.
.: sYok.Org :

pengiklanan

Kit Biasiswa Malaysia 2010
160

Rujukan

Komentator

Make your own

Fan Pages

Yang Baik Hati

Award

Award

Twitter

Terima Kasih Kepada

Free Automatic Backlink Get a Free Backlink Free Automatic Backlink Free Auto Backlink Free Auto Backlink Free Auto Backlink Free Auto Backlink Free Auto Backlink Blogged.my .: sYok.Org : 4east's Profile on Ping.sg 
SelangorBloggers
JohoreanBloggers