Pages

Jumlah Pelawat

100 1st Follow

100 2nd Follow

Nak Duit Tak??

Posted by Faiz On 11:49:00 pm
Assalamualaikum w.b.t dan Salam 1 Malaysia..

Jangan Close dulu..bacalah..mana tau berminat..

Sebagai ahli ReferKawan.com anda berpeluang menjana pendapatan sampingan dengan refer kawan – kawan anda atau sesiapa sahaja untuk menjadi ahli ke laman web ini.

Begini Cara Ia Berfungsi:-

 1. Copy salinan email & affiliate link dari “Bahan Promosi” dan emailkan kepada kawan – kawan anda.
 2. Bila kawan – kawan anda join dan upgrade anda akan mendapat 50% atau RM5.00 komisen hasil jualan keahlian ke laman web ini.
 3. Setiap bulan iaitu pada 10 haribulan kami akan buat bayaran komisen yang anda kumpul ke akaun bank atau akaun paypal anda.

Beza Ahli “Active” & “Inactive”

Ahli “Active” mempunyai akses penuh ke laman ini di mana ahli “Active” dapat bahan rujukan dan panduan online yang kami sediakan. Ahli aktif juga layak untuk claim komisen yang di kumpul hasil pendaftaran ahli baru dari link affiliate.
Ahli “Inactive” mempunyai akses terhad di mana tidak dapat akses ke bahan rujukan dan panduan online yang di sediakan. Walaupun ahli “Inactive” boleh memperkenalkan ahli baru melalui link affiliate, namun komisen yang berjaya di kumpul hanya akan di bayar setelah status keahlian di naik taraf kepada “Active”.

Produk

Kami tidak menjual e-book MRR seperti yang biasa anda sertai atau lihat ini kerana kami percaya dengan memberi anda e-book yang banyak sekali gus anda pasti tidak akan membaca malah mungkin tak akan download kerana tujuan anda join adalah mahu buat duit.
Jadi produk yang kami beri kepada ahli “Active” adalah content dan panduan online yang releven dengan apa yang anda mahu. Content dan panduan online ini akan menerangkan cara – cara yang boleh di praktikan untuk memastikan anda berjaya menjana pendapatan.

Potensi Pendapatan:-

Pendapatan anda adalah bergantung kepada usaha anda refer rakan atau ahli baru ke laman web ini. Lebih ramai lebih banyak komisen yang akan anda perolehi setiap bulan.

Berikut contoh potensi pendapatan anda:-

 • 10 Sehari x RM5.00 = RM50
 • 50 Sehari x RM5.00 = RM250
 • 100 Sehari x RM5.00 = RM500
Kalau anda berminat untuk sama - sama jana pendapatan sampingan boleh join secara percuma di:
http://www.referkawan.com

Share/Bookmark
Category :

1 Response to "Nak Duit Tak??"

 1. btul ke jadik?
  nak try lah! :D

   

Related Posts with Thumbnails

Siapa Aku?

Special Sponsor

Kebanyakan entri di dalam blog ini adalah daripada pihak Syok.org.
.: sYok.Org :

pengiklanan

Kit Biasiswa Malaysia 2010
160

Rujukan

Komentator

Make your own

Fan Pages

Yang Baik Hati

Award

Award

Twitter

Terima Kasih Kepada

Free Automatic Backlink Get a Free Backlink Free Automatic Backlink Free Auto Backlink Free Auto Backlink Free Auto Backlink Free Auto Backlink Free Auto Backlink Blogged.my .: sYok.Org : 4east's Profile on Ping.sg 
SelangorBloggers
JohoreanBloggers