Pages

Jumlah Pelawat

100 1st Follow

100 2nd Follow

Kisah Hantu Kentut

Posted by Faiz On 9:43:00 pm
Assalamualaikum w.b.t dan Salam 1 Malaysia..


Daku nak cerita satu cerita

hantu nih..baca ye...cerita dia macam nih...


cerita ni berlaku kat gua musang kelantan..ada


sorang taxi driver ni suka sangat cari duit


lebih..dia selalu bawak teksi malam , lepas tu


kalau orang naik, dia kenakan mahal2..orang


terpaksalah sebab takut nak tinggal sorang2...


satu malam tu, dia tengah tunggu mangsa kat


stesyen bas kat bandar tu..dia tu tunggu bas


express dari mana2 yang sampai tengah malam


buta..sebab lama tunggu tapi takde pun bas


sampai, dia pun nak chow la....tengah dia start


engine teksi tu, ada satu bas dari kl menuju ke


kota bharu singgah kat situ. tapi ada sorang aje


penumpang yang turun. pompuan seksi pulak


tu...dia pun tersengih la....nampak mangsa la


tu....dia pun cepat2 keluar dari teksi dan pegi


kat pompuan tu..cantik jugak pompuan tu..rupa


dia, sikit2 macam Britney Spears.


tapi pompuan tu bawak beg tangan aje..dia pun


offer la nak hantar pompuan tu..sebab malam dah


larut, embun pun dah turun dan lagi pulak senyap


sunyi kat bus station tu, pompuan tu pun setuju


ajelah....


lepas tu, pompuan tu pun duduk la kat seat


belakang..kampung dia lebih kurang 15 minit dari


bandar tu...tapi memang ceruk gila la..

 
teksi driver ni ingat nak berbual2 ngan pompuan

tu sepanjang perjalanan, tapi pompuan tu senyap


aje..pemalu agaknya..masa dalam teksi tu, harum


dengan bau minyak wangi pompuan tu


aje..sepanjang- panjang perjalanan tu diorang tak


cakap apa..


bila dah keluar sikit dari bandar tu, kiri kanan


tinggal hutan aje..malam pulak tu gelap


gila...mamat tu drive slow aje...


TIBA-TIBA..., pemandu


teksi tu tercium bau busuk sangat....dia cool


aje mula-mulanya, tapi makin lama makin busuk


pulak..dia dah mula gelabah! dia cuba tengok kat


cermin kereta, tapi pompuan tu tunduk aje..makin


lama makin busuk! dia pun drive laju sikit sebab


dia dah tak sedap hati dah le sepanjang jalan tu


gelap gelita....


tak lama lepas tu..diorang lalu kubur orang


Islam...lepas aje kubur tu, pompuan tu suruh


lelaki tu berenti..dari jauh, pemandu teksi tu


nampak le ada cahaya lampu kejauhan macam dari


sebuah rumah..lelaki tu dah berpeluh habis!


pompuan tu pun tanya berapa bayaran, pemandu


teksi tu jawab le, 3 ringgit aje..biasanya,


kalau jauh macam tu dia charge sampai 20


ringgit..tapi standaard lah kan..dah takut


tu....


lepas bayar, pompuan tu cepat- cepat


keluar..lelaki pun lega la..bau busuk pun dah


hilang..tengah dia nak start engine balik


tu..tiba- tiba ada orang ketuk tingkap kereta


dia! dia terus berdebar2 gila...dia taknak


pandang sapa yang ketuk, tapi secara automatik


aje tangan dia lowerkan tingkap tu..dia


jelinglah, lalu ternampaklah dengan ekor mata


dia,pompuan tadi kat tingkap tu..pompuan tu masih


tunduk..tetiba aje pompuan tu pun cakap:


"Bang, maaflah pasal bau busuk dalam teksi


tadi..saya terkentut sebab sakit perut sangat.


siang tadi baru makan telur pulak tu..." lepas


aje dia cakap tu, dia pun berlari ke arah


rumahnya dan kedengaran lah oleh pemandu teksi


tu sayup2 bunyi kentut pompuan tu yang tengah


sakit perut gila..yang dia asyik tunduk dalam


teksi tu sebab dia malu dia terkentut. sekian,


terima kasih..
 


Share/Bookmark
Category : ,

0 Response to "Kisah Hantu Kentut"

Related Posts with Thumbnails

Siapa Aku?

Special Sponsor

Kebanyakan entri di dalam blog ini adalah daripada pihak Syok.org.
.: sYok.Org :

pengiklanan

Kit Biasiswa Malaysia 2010
160

Rujukan

Komentator

Make your own

Fan Pages

Yang Baik Hati

Award

Award

Twitter

Terima Kasih Kepada

Free Automatic Backlink Get a Free Backlink Free Automatic Backlink Free Auto Backlink Free Auto Backlink Free Auto Backlink Free Auto Backlink Free Auto Backlink Blogged.my .: sYok.Org : 4east's Profile on Ping.sg 
SelangorBloggers
JohoreanBloggers