Pages

Jumlah Pelawat

100 1st Follow

100 2nd Follow

Barang Percuma(lawak)

Posted by Faiz On 9:27:00 pm
Assalamualaikum w.b.t dan Salam 1 Malaysia..


Bila suami balik kerja, isterinya suruh ke supermarket beli brg2 dapur.
Jadi pi lah si suami ni beli semua brg2 tadi.


Bila balik rumah , isteri tadi ambil beg2 plastik bawa kluar semua brg
untuk di simpan. Isteri terjumpa lah satu tin marjerin. Di luar tin tu
ada tulis .. FREE...
Isteri tanya suami dia mana benda yg FREE ni ? Kenapa tak ambil.
Suami kata la lupa nak mintak benda tu tadi. Isteri pun suruh suami pi
balik ke supermarket claim benda FREE tu .

Suami pun pi lah bawa tin planta tadi jumpa salesgirl nak claim benda FREE.
Bertengkar lah suami tadi ngan salesgirl tadi. Salesgirl tu kata benda free
tu
ada dalam tin. Suami kata mana boleh, dalam mesti tak dak punya.Dia mintak
jugak
dari salesgirl benda FREE tu.

Supervisor lalu kat situ dan terdengar pertengkaran mereka. Apabila
supervisor
tanya apasai dia pulak kena marah dengan suami tadi. Suami tadi mintak
jugak
benda FREE dari supervisor tadi .Suami tadi tunjuk tin planta yg ada
bertulis ...
FREE tu... Supervisor tadi belek kanan belek kiri tin planta tu ......
ada la tertulis .... dalam bahasa Inggeris .....supervisor tu baca
.

.

.

.......CHOLESTEROL FREE..........!!!!!

Share/Bookmark
Category :

0 Response to "Barang Percuma(lawak)"

Related Posts with Thumbnails

Siapa Aku?

Special Sponsor

Kebanyakan entri di dalam blog ini adalah daripada pihak Syok.org.
.: sYok.Org :

pengiklanan

Kit Biasiswa Malaysia 2010
160

Rujukan

Komentator

Make your own

Fan Pages

Yang Baik Hati

Award

Award

Twitter

Terima Kasih Kepada

Free Automatic Backlink Get a Free Backlink Free Automatic Backlink Free Auto Backlink Free Auto Backlink Free Auto Backlink Free Auto Backlink Free Auto Backlink Blogged.my .: sYok.Org : 4east's Profile on Ping.sg 
SelangorBloggers
JohoreanBloggers