Pages

Jumlah Pelawat

100 1st Follow

100 2nd Follow

Bagaimana Malam Pertama Anda??

Posted by Faiz On 10:05:00 pm
Assalamualaikum w.b.t dan Salam 1 Malaysia..


Minah berkahwin dengan Mamat yang kudung sebelah kaki akibat kemalangan jalanraya. Tapi Minah tak tahu yang Mamat ni kudung sebab kaki palsunya nampak real. Ni adalah insiden di malam pertama perkahwinan mereka apabila si Mamat mula nak close-up si Minah tiba-tiba si Minah menjerit sekuat hati,"Maaak! satuuuu kaki!".

Sekonyong-konyong mak dia kat bilik sebelah jawab dengan selambanya, "Untungle ko Minah, BAPAK ko 6 inci jer"...  

SUMBER : Syok.org 

Share/Bookmark
Category :

2 Response to "Bagaimana Malam Pertama Anda??"

  1. rammyd Said,

    wahhhh... misunderstanding. kekeke

     

  2. Hapiz Rahman Said,

    hahahahaha... 6 kaki bapak die punye.. :P

     

Related Posts with Thumbnails

Siapa Aku?

Special Sponsor

Kebanyakan entri di dalam blog ini adalah daripada pihak Syok.org.
.: sYok.Org :

pengiklanan

Kit Biasiswa Malaysia 2010
160

Rujukan

Komentator

Make your own

Fan Pages

Yang Baik Hati

Award

Award

Twitter

Terima Kasih Kepada

Free Automatic Backlink Get a Free Backlink Free Automatic Backlink Free Auto Backlink Free Auto Backlink Free Auto Backlink Free Auto Backlink Free Auto Backlink Blogged.my .: sYok.Org : 4east's Profile on Ping.sg 
SelangorBloggers
JohoreanBloggers