Pages

Jumlah Pelawat

100 1st Follow

100 2nd Follow

Assalamualaikum w.b.t dan Salam 1 Malaysia..


8G pada lelaki yang dibenci oleh wanita


1.Garang ( garang tak bertempat, suka mencarut, suka cari gaduh, cakap kasar, suka marah2 tak bertempat, silap sikit tak boleh... macam ler dia betul semua, dsb)

2.Ganas (kaki pukul, ngan pompuan pun nak tunjuk kuat sebab pompuan bukan lawannyer)


3.Gementar (takut sangat, tak yakin diri sendiri, tak percaya kebolehan diri, bergantung pada orang lain,dsb)


4.Gabrah - tak boleh/pandai buat keputusan sendiri, ikut pendapat pompuan aje, dsb)

5.Gentleman tiada (langsung tak gentle, pentingkan diri sendiri,ambik kesempatan,dsb)


6.Gerumal (bahasa kedah -bohong atau tipu)


7.Ganggo (keterlaluan- lembut sangat,pemalu sangat,pendiam sangat,macho sangat, dll)


8.Gatal (miang keladi ngan pompuan lain selain dengan bini)  

Share/Bookmark
Category : , ,

2 Response to "8G Pada Lelaki Yang Dibenci Oleh Wanita(khas untuk lelaki)"

  1. hudhud Said,

    i paling benci num 5. dulu bf i cmtu ah. kalau time lepak dia main duduk je. i la yg kena cr kerusi semua. benci kot hahaha

    btw i click milo u. click nuff i jgk taw :D

     

  2. Hapiz Rahman Said,

    setuju dengan menda di atas..

    hati-hati dengan laki gentleman.. Biasanya, lelaki gentleman nie banyak yang ayat manis je..

     

Related Posts with Thumbnails

Siapa Aku?

Special Sponsor

Kebanyakan entri di dalam blog ini adalah daripada pihak Syok.org.
.: sYok.Org :

pengiklanan

Kit Biasiswa Malaysia 2010
160

Rujukan

Komentator

Make your own

Fan Pages

Yang Baik Hati

Award

Award

Twitter

Terima Kasih Kepada

Free Automatic Backlink Get a Free Backlink Free Automatic Backlink Free Auto Backlink Free Auto Backlink Free Auto Backlink Free Auto Backlink Free Auto Backlink Blogged.my .: sYok.Org : 4east's Profile on Ping.sg 
SelangorBloggers
JohoreanBloggers