Pages

Jumlah Pelawat

100 1st Follow

100 2nd Follow

***** TiPS unTuk MAKwe/PAkWe YAng CUrAng *****

Posted by Faiz On 5:16:00 pm
Assalamualaikum w.b.t dan Salam 1 Malaysia..


Tips ini hanya sesuai dibaca oleh awek yang dah berpakwe SAHAJA.lelaki pon ley gak la..


Pakwe atau makwe anda berlaku curang? Jangan susah hati atau cuba bunuh diri, sebaliknya cuba lakukan tips ini:-


Pancitkan tayar kereta dia! Atau lebih baik calarkan, khas utk pakwe yg sayangkan kereta dia. kalau nak puas hati lagi, tolak kereta dia masuk gaung.



Rendam hand-phone dia kat lombong buaya Puchong.

Jadi tak bleh laaa dia guna hand-phone utk mengatal dgn pompuan lain

Tampalkan poster disekeliling rumah dia. Tulis yg dia ni tak boleh dipercayai. Kalau dia pindah buat perkara yg sama di rumah barunya itu.


Koyakkan semua baju melawa dia dan tinggalkan baju burok dan usang.

Kalau dia pergi dating girlfriends dia mesti pikir dia orang miskin dan tak mampu nak beli baju 

Note: Bagus Untuk Mereka Yang Kurang Waras  

SUMBER : Syok.org 

Share/Bookmark
Category : , ,

4 Response to "***** TiPS unTuk MAKwe/PAkWe YAng CUrAng *****"

  1. hehe, finally ade gak bnde yg ley wat aku senyum ari ni. thanks 2 u 4 posting this. :)

     



  2. cik nurul Said,

    hhah, sumpah best!

     

Related Posts with Thumbnails

Siapa Aku?

Special Sponsor

Kebanyakan entri di dalam blog ini adalah daripada pihak Syok.org.
.: sYok.Org :

pengiklanan

Kit Biasiswa Malaysia 2010
160

Rujukan

Komentator

Make your own

Fan Pages

Yang Baik Hati

Award

Award

Twitter

Terima Kasih Kepada

Free Automatic Backlink Get a Free Backlink Free Automatic Backlink Free Auto Backlink Free Auto Backlink Free Auto Backlink Free Auto Backlink Free Auto Backlink Blogged.my .: sYok.Org : 4east's Profile on Ping.sg 
SelangorBloggers
JohoreanBloggers